Massagecreme.dk | Massagecreme uden parfume
Indkøbskurv 0

Udtalelser fra kunder der bruger Massagecreme.dk

Slotssøbadet + AM-massage, Kolding

Jeg har brugt massagecremen i mange år og foretrækker den helt klart frem for olie. Jeg synes, den i mindre grad end olie bliver absorberet af huden, så jeg skal ikke hele tiden supplere for at holde et godt arbejdsgreb.

Den har aldrig virket generende på huden, og jeg kan også bruge den til folk med eksem og psoriasis uden problemer. Derudover er den til at få vasket ud af tøjet, og så er det nemmere at håndtere en fast

Bentes Briks v/ Bente Sørensen, Kamphøjvej 1, Helle, 6800 Varde

Jeg er så glad for at bruge din massagecreme, fordi det ikke fedter og så glider det godt. Mange af mine kunder er I virksomheder, så de skal som regel tilbage til arbejdet. Så det er også rart for dem, at de ikke sidder og føler sig fedtede eller glinsende :-)

Andrea Dammose, Rødding Centret

Jeg er rigtig glad for massagecremen, fordi den ikke giver pletter, den er nem at arbejde med uden at man bliver stoppet i sine bevægelser. Nem håndtering både i kulde og varme. Nem at vaske af både på fingrene og i tøjet. Ingen allergi. Jeg har brugt den på forskellige arbejdspladser nu, og jeg anbefaler den videre. Har ikke prøvet et bedre produkt! Hvis jeg nu skulle skrive noget ikke positiv, så er det måske hygiejnen i den store bøtte der ikke er perfekte. Men til gengæld nem at håndterer fordi man kun skal bruge en hånd.

RosengrensMassage, Hjørring, 60680442

Jeg bruger massagecremen fordi der er bedre glidefriktion i cremen end der er i massageolien. Jeg bruger ikke så meget creme som jeg gjorde da jeg brugte massageolie. Yderligere har jeg kun fået positivt tilbage meldinger fra mine massage kunder. De siger cremen er mere behagelig end olien. Jeg syntes heller ikke Massagecremen er dyr, når man nu tænker på, hvor lidt creme jeg bruger i forhold til massage olie. Jeg arbejder både med private kunder og tager ud til virksomheder, så jeg brugte en del olie, men nu bruger jeg kun en lille smule Massagecreme og det køre bare der ud af ;) Alt i alt er jeg meget glad for Massagecremen. Kunne ikke lige forstille mig at bruge andet.

Bettina og Kaj Mariager, Gelsted

Vi bruger den fordi den har en god konsistens og fordi den er god at arbejde med. Vi har også kun oplevet et par stykker der ikke kan tåle den. Det er også dejligt der ikke er nogle lugte i når man skal arbejde med den mange timer om dagen. Hvis der er for mange tilsætningsstoffer i en massagecreme, kan vi som behandler (der arbejder meget) få problemer med overfølsomhed.

En bøtte massagecreme strækker til ca. 100 kunder.

Kim Brøndel, Torsvej 6, 4600 Køge

Vil lige rose lidt. Det er en super god creme der gør det nemt at massere. Jeg har prøvet andre cremer der var for drøje, men dit produkt passer perfekt til mig.

Klinik Malia v/Lene Larsen, Mazantigade 3, 6000 Kolding

Den dufter ikke. Nem og drøj i brug. Grisser ikke på tøjet. Fantastisk til massage.